ВИЖТЕ КАКВО СПОДЕЛИХА НЯКОИ НАШИ КЛИЕНТИ
ОТНОСНО ПРОДУКТА ULTRA GREEN LIPPED MUSSEL

profile-pic
Lubomir гр. Стара Загора

Пия вашия продукт от 4 месеца и така пълноценен не съм се чувствал от години. На млади години катастрофирах с мотор и бях потрошен целия. Тогава ме оправиха, но с годините всяка травма почна да напомня за себе си и да боли. Стигнах до там, че напуснах добре платена работа, за да намеря не толкова натоварваща да мога да работя и дочакам пенсия. Видях в интернет вашата реклама и се чудих много време дали да си купя, че имам и диабет и високо кръвно, абе въобще с възрастта всичко се обажда. Но личния лекар ме увери, че мога да комбинирам Зеленоуста мида с всички лекарства дето ги пия. И така вече 4 месеца я пия и съм много добре.

profile-pic
А. Маринчева Враца

Пия хапчетата вече цяла седмица, ама съвсем леко ми намаляха болките, още ме болят колената. Може ли да вземам по повече от 3 хапчета на ден, че по-бързо да ми мине?

profile-pic
Марийка гр.Бургас

На 58 години съм и от 8 години имам установено дегенеративно заболяване – артрит в частност остеоартрит. Изпила съм какво ли не и нищо не помага, дори иглотерапия, лазери, физиотерапия само мъки. Дъщеря ми поръча от вашия продукт със Зеленоуста мида онлайн. Започнах да ги пия и на третата седмица острите болки като че ли започнаха да затихват и можех да спя вечер. Вече трети месец ги пия и да се похваля ходих на планински преход до хижа Равнец. Имам чувството че живея нов живот. Сега съм решила всяка година да си правя един тримесечен курс с този продукт и се надявам страхотния ефект да се запази с годините.

profile-pic
Стефка Колева гр.Пловдив

Здравейте, аз съм на 61 години и имам 2 сменени тазобедрени стави преди години. Получих силни болки в колената това лятото и много се изплаших да не започва някакъв дегенеративен процес в сменените стави. Оплаках се на сина ми и той ми даде да пия този екстракт от Зеленоуста мида. Пия ги вече близо 40 дни и за мое голямо успокоение болките в колената ги няма. Сега мога без да се притеснявам да тичам след внуците. Благодаря за кода за отстъпка, който ми пратихте като редовен ваш клиент. Със сигурност ще се възползвам. Хваля ви наляво и надясно и ви пожелавам още много доволни клиенти като мен. *

profile-pic
Svetlana Blajeva Резултат от Facebook

Аз имам разтегнат минискус и мидата много ми помогна.

profile-pic
Йордан гр.Велико Търново

От 34 години съм готвач, работата ми не е тежка но постоянното стоене прав, а и наднормените килограми влошиха много състоянието ми. Сутрин едвам ставах от леглото и трудно се раздвижвах. Болките в кръста и колената започнаха да стават нетърпими. Личния ми лекар ми препоръча да пия Зеленоуста мида, която и на него била помогнала. Купих си от Ultra green lipped mussel и не съжалявам за миг. Вече втори месец се чувствам като момченце. Ставам, клякам, даже качвам спокойно стълбите до тавана, където държа ракийката. Наистина не вярвах, че лечението може да е толкова просто. Препоръчвам с две ръце на всички да опитат. *

profile-pic
Божидар Николов Резултат от Facebook

Ползвах я и да има ефект, но чак след втора седмица. Цената наистина е висока за по-продължителен прием. За разлика от един "Ставиен", които опитах това поне не ме докарва до депресия и не ми влияе на потентността. Та ако някой иска да върви и да не стиска зъби от болка ...си купува и това е.

profile-pic
Мими Иванчева Резултат от Facebook

Аз съм много доволна. Имам гоноартроза на двете колена едва хода, а сутрин е ад докато си раздвижа колената, но мили хора повярвайте ми - от както започнах да пия мидата се чувствам много добре, болките почти изчезнаха, ходя си спокойно и не куцам. Който го е измислил това вълшебно лекарство Господ да го поживи!

profile-pic
Snezhana Petrova Резултат от Facebook

Naistina pomaga !

profile-pic
М. Петкова Килифарево

Вече 2 месеца пия зеленоустата мида и направо мисля, да не ги спирам. Над 10 години вече ме боляха краката, пих какви ли не лекарства, но болките се увеличават, намаляват, но не спират и бях си свикнала така да живея, с болките. Приятелките ми ми казваха, че е от ЕГН-то и така ще ни боли за напред тук-там от възрастта. Но ето вече цял месец нямам болки, движа се нормално, направо не мога да повярвам, че толкова години съм се мъчила с тези болки и съм търпяла.

profile-pic
Miglena Petrova Резултат от Facebook

Пила съм и съм доволна от резултата!

profile-pic
Димо Кънчев Резултат от Facebook

Вярно е! Ползвах тази хранителна добавка и резултата е удивителен.

profile-pic
Елица Проданова гр.Варна

Здравейте, казвам се Елица Проданова и съм учителка. По цял ден стоя права пред черната дъска. От няколко години започнах да получавам болки в колената и кръста и не можех да си върша работата. Споделих с моя приятелка и тя ми каза, че е много доволна от вашия продукт, та реших и аз да пробвам. Пия го вече почти от месец и мога да кажа, че усещам осезаемо подобрение. Болките намаляха значително и не се замислям колко часа имам да преподавам днес. Със сигурност ще си поръчам и за следващия месец. *

profile-pic
Т. Добрев гр. Хасково

Благодарение на вашия продукт със Зеленоуста мида пак мога да тренирам в залата. Направих една травма от много тежести преди половин година и си прецаках кръста много яко. Къде ли не ходих, какво ли не пих и масажи и физиотерапия, само тая мида ме оправи. Е сега внимавам с тежестите, но се върнах и пак тренирам.

profile-pic
И. Иванова гр. Вълчидол

Аз съм с хронично възпаление на седалищния нерв и като ме хванат болките и наистина Ужас. Пих какво ли не, изхарчих една бала пари за лекарства и вече на нищо не вярвах докато дъщеря ми не ми подари за Иванов ден 2 опаковки от вашата Зеленоуста мида. Като ми я подаряваше ми каза „ Знам че вече не вярваш в медицината и в лекарствата вече, но моля те майко почни да пиеш тази хранителна добавка. Даже и да не ти помогне, поне няма да ти навреди на другите заболявания.“ Пих ги 2 месеца, както по указанията и с ръка на сърцето мога да ви се похваля, че болките направо си изчезнаха – ставам, сядам, клякам и най-важното нямала съм криза. Вече имам и вашия телефон като ми свършат си поръчвам директно. А и да не забравя, Благодаря ви за отстъпката за редовни клиенти. За нас с малките пенсиите това е много важно.

profile-pic
Красимира Харалампиева гр. София

Аз съм много физически активен човек - спортувам, ходя често на походи и големи планински преходи. Но сигурно от голямото натоварване и може би от по-големите температурни амплитуди в планината през деня и вечерта започнаха да ме болят ставите. Само на 30 години съм и това много ме притесни. От приятели научих за екстракта от зеленоуста мида, че подхранва ставите и е нещо като "витамини" за стави и си го поръчах да пробвам. Наистина, резултат имаше и то само след седмица. Така вече 2 години всяка година си правя по един тримесечен курс (че ми излиза и по-изгодно като цена) и забравих за болките. Поздравления за качествения продукт.

profile-pic
Nanka Dineva Резултат от Facebook

МНОГО БЛАГОДАРЯ! ДОБАВКАТА МИ ПОМОГНА ДА СЕ НАМАЛЯТ БОЛКИТЕ В СТАВИТЕ. ОПРЕДЕЛЕНО СЪМ ПО-ДОБРЕ!

profile-pic
Pepa Kovacheva Резултат от Facebook

Аз имам заболяване което износва коляната става много е износено но само това ми помага зеленоусната мида повярвайте

profile-pic
Snejanka Kazasova Резултат от Facebook

Да наистина съм много доволна, вече 3 та опаковка изпих и съм значително по-добре с коленете!!!*

profile-pic
Райна Иванова Асеновград

Здравейте. Ползвам продукта вече втори месец и съм наистина доволна, почти ми спряха болките в краката и вече не ми пречат да се движа нормално. Никога не съм смятала, че подобни хранителни добавки вършат някаква работа. Но много съм грешала. От години имам болки в коленете и винаги съм пиела лекарства за болки. Но от тях получих проблеми със стомаха и вече не мога да пия болкоуспокояващи. Съжалявам, че по-рано не се доверих на тази Зеленоуста мида, когато дъщеря ми ми каза за нея, поне стомаха си намаше да увредя.

ИЗПРАТИ НИ ТВОЕТО МНЕНИЕ
ЗА ПРОДУКТА ULTRA GREEN LIPPED MUSSEL

Ако сте закупили нашият продукт със Зеленоуста мида,
ще ви бъдем много благодарни, ако споделите вашето мнение за него.

Моля, споделете вашия резултат с Ultra Green Lipped Mussel?

ПРОДУКТИТЕ НИ СА ПОМОГНАЛИ НА ХИЛЯДИ ХОРА ДО СЕГА!
ЗАЩО ДА НЕ ПОМОГНАТ И НА ТЕБ? ОПИТАЙ!