ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАС

Фарма Слим ООД е изключителен вносител и дистрибутор за България на капсулите Ultra Green Lipped Mussel. Ние сме специализирани във вноса и търговията само на висококачествени продукти, като работим само с реномирани Европейски производители и подбираме много внимателно продуктите, които предлагаме.

Всеки продукт се подлага от нас освен на задължителните лабораторни тестове за безопасност и на допълнителни тестове и проби, тъй като и ние сме по природа леко недоверчиви като повечето българи. Точно затова искаме да се убедим допълнително в качествата на предлаганите от нас продукти, за да не подвеждаме нашите клиенти и да можем напълно убедено да ги предлагаме.

За нас

Капсулите Ultra Green Lipped Mussel се произвеждат във Великобритания от REDROSE MANUFACTORING Ltd, които са ISO и GMP сертифицирани. Те са регистрирани като хранителна добавка към Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/, като се съхраняват в регистриран склад на едро за търговия с хранителни добавки. Това означава, че са минали допълнителна проверка от Българските институции и щом са пуснати на пазара, значи отговарят на всички изисквания.

Нашите данни за контакт:

Фарма Слим ООД

офис: гр.Варна, бул. Княз Борис I, №133, склад №3

ЕИК 148145355

ДДС № BG148145355

тел: 0886 667833

email: [email protected]